Photobucket Soft Shock - Laku noc, njene pospane oci

Laku noc, njene pospane oci

..U meni je sve do tabana minirano..Al' ipak uz mene se moze..!!

16.05.2015.

Soft Shock

Trebam da me neko iscijedi od svih tih misli sto zbog tebe mi glavom lupaju.Vristala bih koliko me ljuti milion stvari, al' sta ti znas... Maximalno se okrenes oko sebe i da sam ti pred ocima ispovracala sve emocije do jedne  ti nebi shvatio.

Dobro je dok mogu da se ispucam na tastaturi i polomim par olovaka dok pisem.Nije moj mozak za ovakve stvari. Nisam ja osoba koja si cupa kosu dok je vani preko 20 stupnjeva i svi su negdje u oblacima,suncu i picki maternoj. Postavit si prioritete, ispuniti barem pola sa wish liste i biti sretna me cini zadovoljnom na pola. To drugo pola mi jebes ti.

 

Ja ba nepsujem u stvarnosti. Meni dovoljna kafa,jednom mjesecno cigara,malo oblaka dima u nekoj kafanici i istresem se. Al ne mogu da izbacim osjecaj da drzim sama u rukama nesto sto je pretesko i najradije bi ti to o glavu razbila.

 

Toliko negativne energije nisam osjecala od 2008 kad sam odlazila.

Document 1 –

Nema te. Nigdje. Ni u kostima,ni u krvi a ni u srcu.

 

Ljuti me sto moram da se ljutim.Ja volim osmijeh i malo,malo,malo paznje jednom za mjesec. To je kao cigareta u pozitivnom smislu.

Cuvat nekoga pored sebe da nikad nepomisli da je njegovo mjesto negdje drugo je kurevski teska stvar. A ja jos uvijek cuvam.

Trepnut okom i vratit se u stara potkrovlja,mirise Sarajeva i najvjerovatnije dodire necega sto nikad ne zaboravis... Jesam li pokvarena ako kazem da trebam vise.

 

Mozda sam ja, mozda su moje misli, mozda su moji obicaji,navike i zelje to sto zelim da podijelim sa nekim, mozda je to previse a mozda je to samo previse za tebe.

 

Potrgala bih kozu kad bi tako iz mene osjetio to sto me pod tom kozom pojede.

I sta bi ti?

 

Okrenut cu se, pokrenut i ostvarit si tu jednu malo plavu zeljicu za cijeli zivot, a obecat da cu htjet tebi uputit tu suzu srece, osmijeh i dodir ne mogu obecat .

Ja sam tu, gdje hocu da budem a vjerovatno i trebam da budem, drzim,cuvam,volim i svako jutro se namirisem tim parfemom sto smo ga zajedno stvorili.

 

Za tebe...

A gdje si ti?